Skip to main content

Naša kompanija je jedna od vodećih tekstilnih kompanija u Evropi, sa preko 165 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Nudimo raznovrsne tekstilne proizvode – od radne odeće, zaštitne opreme, otirača i staza, tekstilnog programa za restorane i hotele, pa sve do staza i krpa za primenu u industriji.

Usluge iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi, otirača i staza

RADNA ODELA I UNIFORME - NAJAM I ODRŽAVANJE

Odgovarajuća rešenja za radna odela i uniforme za kompanije svih veličina i delatnosti – od zdravstvenih ustanova do službi za održavanje, od prehrambene do teške industrije.

OTIRAČI I STAZE - NAJAM I ODRŽAVANJE

Čistoća, udobnost, vizuelna komunikacija i dizajn enterijera – od ulaznih vrata do radnog mesta uz našu raznovrsnu uslugu iznajmljivanja i održavanja otirača i staza.

NUDIMO VAM KVALITETNU USLUGU

Mi u kontinuitetu unapređujemo naše usluge, sposobnost naših ljudi kao i radne procese da bi našim klijentima pružili najviši kvalitet usluge.

ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA NAJBOLJE GOVORE O NAMA

Naše usluge doprinose većoj efikasnosti naših klijenata nudeći rešenja u oblastima čistoće, higijene, zaštite na radu, i unapređenju korporativnog imidža.

ZAPOSLENJE U LINDSTROMU

U Lindstromu možete raditi na raznim pozicijama u preko 20 zemalja, na primer, u prodaji usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela, otirača i staza, održavanju tekstila, ljudskim resursima, finansijama, marketingu i korisničkom servisu.